اختصاص ۴۶۰ میلیارد تومان برای ساخت، تجهیز و مرمت خوابگاه‌های دانشجویی متاهلی/اعمال نکردن افزایش حقوق دستیاران و کارورزان تخلف دانشگاهی است

طاهر موهبتی معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به خبرنگار پایگاه خبری مفدا در نشست خبری این معاونت که یک‌شنبه ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ در سالن امام علی(ع) وزارت بهداشت برگزار شد، در پاسخ به این سؤال که چه حمایتی از سوی این معاونت در حوزه جوانی جمعیت و ساخت خوابگاه‌های متاهلی دانشجویان صورت خواهد گرفت؟ ابراز داشت: موضوعات در حوزه جوانی جمعیت بیشتر در دبیرخانه شورا دنبال می‌شود و بخشی نیز به ما اختصاص پیدا می‌کند که بر این اساس بنا شد در هفته گذشته که از محل دو هزار میلیارد تومان اعتبارات اختصاصی، مبلغ ۴۶۰ میلیارد تومان برای ساخت، مرمت و تجهیز خوابگاه‌های متاهلی دانشجویان دیده شود.

وی افزود: این مبلغ به محض تامین اعتبارات و بر اساس لیست مشخص شده دانشگاه‌ها، تخصیص می‌یابد و احتمال خواهیم داد تا ۳ ماه آینده تعداد مناسبی تخت به تخت‌های خوابگاه‌های متاهلی دانشگاه‌های علوم پزشکی افزوده شود. در این خصوص برای سال آینده نیز پیشنهاد حمایت دو هزار میلیارد تومانی داشته‌ایم که باید دید این پیشنهاد به تصویب می‌رسد یا خیر؟ در هر صورت موضوع جوانی جمعیت دارای اهمیت است و این‌گونه حمایت‌ها کمک بزرگی به دانشجویان عزیز خواهد بود.

اختصاص ۴۶۰ میلیارد تومان برای ساخت، تجهیز و مرمت خوابگاه‌های دانشجویی متاهلی/اعمال نکردن افزایش حقوق دستیاران و کارورزان تخلف دانشگاهی است

موهبتی در خصوص دغدغه برخی دستیاران نسبت به اعمال نشدن افزایش حقوق دستیاران و کارورزان که از آبان ماه جاری از سوی وزارت بهداشت به کلیه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ شده است، بیان داشت: اگر دانشگاهی این افزایش حقوق را هنوز اعمال نکرده است، دچار تخلف شده و در صورت اعلام نام دانشگاه، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت. مصوبه افزایش حقوق دستیاران فوق تخصصی و تخصصی مجرد و متاهل و کارورزان مجرد و متاهل بر اساس دستور وزیر بهداشت صورت گرفته است و هر دانشگاهی این افزایش حقوق را اعمال نکرده باشد متخلف است.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت در پایان در خصوص مشکلات بودجه‌ای حوزه دانشجویی و فرهنگی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، گفت: ما علاقمند به حوزه دانشجویی و فرهنگی هستیم و با هر گونه افزایش بودجه‌ای در این خصوص موافق هستیم.

{author_name}
تصویر نویسنده :

سیروس جاودان
عکاس

سیروس جاودان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید