• 1404/07/05 - 23:38
  • - تعداد بازدید: 131
  • - تعداد بازدیدکننده: 125
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • https://stcv.hums.ac.ir/ZLPd

گرامیداشت ۸سال پایداری و ۱۲روز استواری در هفته دفاع مقدس

به مناسبت هفته دفاع مقدس، نشست تبیینی ـ بصیرتی امروز شنبه ۵ مهرماه با حضور رئیس دانشگاه، معاونین، مسئولان، اساتید، کارکنان و دانشجویان در جوار شهدای گمنام و مسجد امام رضا(ع) پردیس دانشگاه برگزار شد. این برنامه با غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه آغاز شد و با سخنرانی مسئولان ادامه یافت.

به گزارش مفدا هرمزگان؛ حجت‌الاسلام سید عباس تقوی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های هرمزگان، در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی گفت: امروز روز شکست حصر آبادان است؛ روزی که با دست‌های خالی در برابر دشمن ایستادیم و سرافراز شدیم. شهدا رفتند تا ایران و انقلاب بماند و امروز ما با ملتی شجاع و رهبری حکیم، قطعا پیروز خواهیم بود.

وی با اشاره به دیدار تاریخی خود با شهید جهان‌آرا افزود: شهید جهان‌آرا در آن روزها به من گفت به رزمندگان بگو فشنگ نداریم، شلیک نکنند مگر اینکه دشمن در صورت آنها آمده باشد. این جمله، روایتگر روزهای سختی است که ملت ما با ایستادگی و ایمان از آن عبور کرد.

دکتر پژمان شاهرخی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز ضمن تبریک هفته دفاع مقدس اظهار داشت: این شهدای گمنام شفیع ما در دنیا و آخرت هستند و راه آنان را ادامه دادن کمتر از شهادت نیست. ما امروز در کنار دانشگاهیان گرد هم آمده‌ایم تا تجدید عهدی دوباره با آرمان‌های انقلاب و شهدا داشته باشیم.

در ادامه نیز دکتر حسین قاسمی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان هرمزگان و از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس به بیان خاطرات و مقابله با دشمن تادندان مسلح پرداخت و از مبارزه جهادگونه رزمندگان اسلام سخن گفت.

این مراسم با حضور معنادار مسئولان و دانشگاهیان، تجدید بیعت با آرمان‌های شهدا و تاکید بر تداوم راه مقاومت و ایستادگی به پایان رسید.

ادامه گزارش

  • گروه خبری : گروه های محتوا,آخرین اخبار,اطلاعیه,اخبار مهم
  • کد خبر : 24212
سیروس جاودان
خبرنگار

سیروس جاودان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید