• 1402/11/21 - 19:50
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

فضای انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در دانشگاه فضایی با شور و نشاط باشد

دکترمیرزاده؛ فضای انتخاباتی در دانشگاه با تکیه بر مشارکت حداکثری جامعه دانشگاهیان باید به فضایی پرشورونشاط تبدیل شود.

در نشست کارگروه رسانه ای انتخابات جامعه دانشگاهیان تاکید شد:

کارگروه انتخابات

به گزارش مفدا هرمزگان؛ پیش ازظهر امروز۱۶ بهمن ۱۴۰۲ معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان درنشست کارگروه رسانه‌ای انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری گفت: دانشگاهیان بخش مهی ازجامعه نخبگانی درجامعه هستند که نگاه اقشارمردم بسیار خوب و موثراست.

دکتریحیی میرزاده گفت: برنامه‌های رسانه‌ای انتخابات درحوزه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با رویکرد شورونشاط برای مشارکت حداکثری دانشجویان و کادر بهداشت و درمان است.

میرزاده افزود: همه ابزارهای اطلاع‌رسانی در حوزه دانشگاه بر پایه تولید محتوی ارزشمند و اثرگذار برنامه‌ریزی شده است.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه رسانه‎‌های بیگانه درتلاش هستند ناامیدی را در بین اقشارمختلف به خصوص جوانان و رای اولی ها انتشار دهند تا مردم را از حق قانونی خود مایوس کنند.

رئیس نهادرهبری در دانشگاه‌های استان هرمزگان گفت: نگاه به این فصل از انتخابات درسال ۱۴۰۲ درمرحله اول مشارکت بالا اقشار مختلف مردم وبه ویژه جامعه دانشگاهی درانتخابات است .

حجت الاسلام سیدعباس تقوی گفت: رویکرد نوآورانه دررسانه‌ها نقش مهمی در ارائه چهره ی واقعی تاثیر انتخابات درسرنوشت کشوردارد.

تقوی خاطرنشان کرد: کارباید برای رضای خدا باشد و نتیجه مطلوبی در این مسیربه همراه دارد.

فضای انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در دانشگاه فضایی با شور و نشاط  باشد