• 1402/10/13 - 23:03
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در بیانیه‌ای حمله تروریستی گلزار شهدای کرمان را محکوم کرد

درچهارمین سالروز شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی، باردیگر جنایت هولناک دشمنان قسم خورده ایران مردم را به خاک و خون کشاند

به گزارش مفدا هرمزگان ؛ امروز (چهارشنبه ۱۳ دی) و همزمان با برگزاری مراسم چهارمین سالروز شهادت سردار دلهاحاج قاسم سلیمانی باری دیگر تروریست‌های کوردل در گلزار شهدای کرمان و در مسیر تردد شرکت کنندگان در مراسم با انفجارمردم را به خاک و خون کشاندند.

در این حمله تروریستی بیش از ۱۰۰ نفر از هموطنان عزیز شهید و تعداد بسیار زیادی نیز مجروح شدند.

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در بیانیه‌ای این حمله تروریستی را محکوم کرد که متن آن به قرار زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

باری دیگر تروریست‌های بزدل و کوردل باانفجارگلزارشهدای کرمان و با شهادت رساندن جمعی از هموطنان مومن و انقلابی اندوهی را با به بارگذاشتند تا همیشه تاربخ این جنایات را نشان از ضعف و ناتوانی دشمنان در رویارویی با قدرت ایران بدانند.

این عملیات تروریستی بیانگر شکست مفتضحانه جبهه تکفیر است که این روزها در تلاش است تا با القای یاس و ناامیدی در کشور سیاه نمایی کند.

این جنایت هولناک نشان داد دشمنان عزت و پیشرفت ملت ایران برای دست‌یابی به مطامع شیطانی خود از هیچ جنایت و خباثتی فرو گذار نمی‌کنند و در این میان ریختن خون‌های پاک مردان، زنان و کودکان بی دفاع را حتی در گلزار شهدای کرمان و در مراسم سردار دل‌ها برای دستیابی به نیات شوم خود مباح می‌شمارند.

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با محکومیت این جنایت هولناک تروریستی، شهادت جمعی از هم‌وطنان عزیز را تبریک و تسلیت گفته و برای مجروحان این فاجعه از درگاه خداوند رحمان شفا و عافیت مسالت می‌کند.