• 1402/11/21 - 19:20
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دعوت رییس دانشگاه به حضور حداکثری در راهپیمایی ۲۲ بهمن

۲۲ بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره)، یادآور وحدت، همدلی، ایثار و فداکاری ملتی است که استقلال و آزادی را برای کشور به ارمغان آوردند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان طی پیامی ضمن تبریک یوم الله دهه فجر و سالروز پیروزی و  بهار عزت و آزادی انقلاب اسلامی، دانشگاهیان را به حضور گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان متن این پیام بدین شرح است؛

این انقلاب دستاورد خون هزاران شهیدیست که جان خود را در سبد اخلاص نهاده و برای آینده بهتر تا آخرین نفس ایستادگی کردند.

بر یکایک ما واجب است که در حفظ دستاوردهای انقلاب کوشا باشیم بالاخص در ایام کنونی که از هر سو هجمه‌های دشمنان علیه اهداف مقدس نظام و انقلاب اسلامی ایران ماست.

همدلی و همراهی همه آحاد جامعه از ضروریات است و در همین راستا اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با شرکت در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن با حضوری هوشیارانه، ‌ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های والای حضرت امام خمینی (ره) و بیعت مجدد با مواضع حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) عزت و عظمت ایران اسلامی را به نمایش درمی‌آورند.

این حضور پرشور قطعا نمایانگر بصیرت، وحدت و همدلی مردم ایران و گامی سازنده در جهت تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و همچنین آرمان‌های شهدای گرانقدر انقلاب، دفاع مقدس، مدافع حرم و سپهد حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش خواهد بود

لذا امید دارم که شاهد حضور تک تک شما مدافعان خط اول نبرد در راه سلامتی، در این شکوه عظیم باشم.

دکتر غلامعلی جاودان