• 1402/10/20 - 14:55
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ثبت‌نام اعتکاف دانشگاهیان علوم پزشکی هرمزگان آغاز شده است

متقاضیان حضور در مراسم اعتکاف دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان می توانند تا پایان دی ۱۴۰۲ ثبت نام کنند.

به گزارش مفدا هرمزگان؛ رئیس اداه امور فرهنگی و فوق برنامه در این ارتباط گفت: ثبت‌نام متقاضیان برای حضور در مراسم اعتکاف دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از ۱۶ تا۳۰دی ۱۴۰۲ ادامه دارد و دانشجویان ، اساتید، کارکنان و خانواده دانشگاهیان برای حضور در این مراسم معنوی ثبت‌نام خود را انجام دهند.

مهندس کیومرث امیرطاهری افزود: اساتید، دانشجویان، کارکنان و خانواده دانشگاهیان می‌توانند در این مراسم شرکت کنند.

امیرطاهری تصریح کرد: دانشجویان که امتحان دارند می‌توانند برای امتحان از مسجد در زمان اعتکاف با هماهنگی خارج شوند و به امتحان خود برسند.

وی خاطر نشان کرد: این مراسم ۵ تا ۷ بهمن ۱۴۰۲ در دو مسجد امام رضا (ع) پردیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای اعتکاف خواهران و مسجددانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس برای اعتکاف برادران می‌باشد.